Ebből nem lesz terhes görbe, ugye? Milyen INTENZITÁSÚ VÉREZGETÉS jelenthet még terhességet (beágyazódás esetén)?
Itt a görbém, és arra lennék kíváncsi, hogy én úgy nézem, hogy meg fog jönni, a hőmérsékletből adódóan, ti mit gondoltok?
És ma a 10. dpo napon van egy kis halvány vérezgetésem, pedig a 13. vagy 14. dpo napon kell megjönnie. Általában 27 naposak a ciklusaim, és most akkor 24-re jönne meg. Mi lehet a baj? Jövő keddre vagy szerdára várom (vagy nem várom). Szerintetek?
Ez az előző görbém, csak hogy lássátok, hogy mikor kezdett csökkenni a hőm, mielőtt megjött és hátha tudtok következtetni, hogy most mi lesz belőle:
Én tegnap vettem észre egy kis rózsaszínes foltot a bugyimon meg a wc papíron.
De már nincs jelentősége, mert ma megint lement 2 tízedet a hőm, így valószínűleg hamarosan megjön. :(((
Nem tudom, miért nem sikerül,hisz hőmérőzök, ovutesztezek, Masdodynon cseppet használok, és sokat is vagyunk együtt.
Úgy érzem valami baj van. Márciusban megyek orvoshoz.
Szerintem eddig teljesen jó ez a görbe. 1 tized még nem számít leesésnek. 37 körüli hő nagyon jónak számít. Én onnan sejtettem, hogy terhes vagyok, hogy 37 körül mozgott a hőm, azelőtti ciklusokban csak 36,8-ig ment fel.Ez a halvány vérzés meg lehet beágyazódás is. 3 nap múlva tesztelj, és akkor minden kiderül!
Szorítok neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!