Ujjazéstól ugye nem lettem terhes?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy ha bejut a hüvelyváladék a hüvelybe attól is teherbe lehet esni. De megjött a mensimidőben!!! Egyik reggel kicsit hányingerem volt de hamar elmúl egyik este pedig kicsit fájt a hasam de sztem az a kajától volt!!! Meg kicsit kívámós vook!!!Ugye nem lettem terhes?? Nyugtassatok meg!!! De bunkó válaszokat nem kérek!!! 2008. aug. 4. 12:50
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem, szerintem max a stressz miatt képzeled be a 'tüneteket'. Velem is volt hasonló bár nem ujjazástól féltem, de a stressz miatt érezhette rosszul magad.
2/4 anonim válasza:
A saját váladékaidtól nem lehetsz terhes.Viszont ha a srác elötte önkielégitést végzett ill az ujjaira került előnedv v spermium és úgy hatolt beléd az ujjaival akkor előfordulhat hogy valaki terhes lesz.De neked megjött nem kell félni.Volt hogy nekem 3 hetet késett és biztos hogy az idegeskedés is rátett egy lapáttal.
3/4 anonim válasza:
Bocsi, de én speciel nem igazán értem a kérdésed. Ha időben megjött, akkor miért gondolod, hogy terhes vagy? És a hüvelyváladéktól? A legjobb tudásom szerint, sperma kell a teherbeeséshez, az pedig egy fiúnak van, akinek nincsen hüvely...nem értelek.
4/4 anonim válasza:
ha bunkó választ nem kérsz,akkor minek teszel fel hülye kérdést?most komolyan,saját váladékodtól terhes leszel???megjött,csak egyik nap hányingered volt???mond hány éves vagy??mert amit írtál,az nagyon durva!szerintem még ne újjazgass....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!