Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek pozitiv ovutesztek?

Ezek pozitiv ovutesztek?

Figyelt kérdés
[link]
2014. júl. 21. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
az ovuteszt akkor +, ha a teszt csík ugyanolyan erős, vagy erősebb, mint a kontroll csík. Talán az alsó +.
2014. júl. 21. 12:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen,azt tudom. Csak épp én mindet ugyanolyan erősnek,vagy erősebbnek látom:/
2014. júl. 21. 12:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Illetve egyet nem
2014. júl. 21. 12:27
 4/6 Pöttömöcske ***** válasza:

Szia! Én a felsőt határozottan erősebbnek látom, a többit ugyan olyan erősnek, kivéve az alsót, talán az halványabb a kontrollcsíknál, de lehet csak, mert már korábbi. Ezek az enyémek: [link]

Nekem azt írták, hogy nem egyértelmű, de szerintem a csütörtök II. még erősebb is volt a kontrollcsíknál, de csak kedden raktam fel, akkor csináltam az utolsót, ezért is halványabbak, mert már régebbiek. Én a sajátomon azt látom, ahogy erősödik, majd csökken. A tieid mikoriak, mert, ha jól tudom, csak 1-2 nap lesz pozitív. Ha ez mind más napon készült, akkor az lehet kicsit sok... bár nem vagyok szakértő, nem akarok hülyeséget se beléd beszélni! :) Én is kezdő vagyok még, élesben még csak 2 hónapja próbálkozunk, remélem a nem várt nem is jön csütörtökön ( 24-én ), bár szerintem most még nem jött össze!

2014. júl. 21. 20:17
 5/6 Pöttömöcske ***** válasza:
De biztos, ami biztos elkezdtem hőmérőzni is! :)
2014. júl. 21. 20:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Mindegyik màs nap.

De valószìnû az a baj,hogy koràn tesztelek,fèl 2felè..

2014. júl. 21. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!