Nem értem a teszteket, tegnap feltettem ide, majdnem mindenki látta a halvány 2. csíkot, ma reggel is teszteltem, szabad szemmel most is látom, mégis megjött? (
Sok esetben a petesejt megtermékenyül, de nem tapad meg, így ha viszonylag korán csinálsz tesztet, már terhességet mutat (hcg termelés elindult), de nem marad meg.
"Kevesen tudják, de a megfogant terhességek 70%-a vetéléssel végződik: az esetek nagyobbik része a terhes nő számára is rejtve marad és egy megkésett menses formájában ürül ki."
Bár nem tudom, te mikor teszteltél, de ezért kérik, hogy ne teszteljünk idő előtt, mert ha mégsem tapad meg, akkor, csak csalódás ér minket.
Ha nem korán teszteltél, akkor is valószínűleg hasonló dolog történhetett, akkor is nagyon sajnálom :(
Míg az első eset alapvetően normális jelenség, ha mensi késése után teszteltél, és utána kezdtél vérezni, lehet valóban érdemes lenne orvossal megnézetni, nincs e gond.
Terhesség nélküli pozitív teszt igen ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!