Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A mellemböl nyomásra jön...

Varadi hajnalka kérdése:

A mellemböl nyomásra jön vizes és tejes váladék, lehet hogy terhes vagyok van olyan, hogy a teszt nem mutat semmit? Csináltam tesztet de elöször 2 halvány csik volt csináltam meg egyet és már egy csik volt azaz negativ?

Figyelt kérdés
terhes lehetek, segitsetek.
2014. júl. 19. 21:01
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

mindegy..így jártam...:)

amúgy az sem mindegy, hány éves vagy

2014. júl. 20. 14:12
 12/38 A kérdező kommentje:
32 éves vagyok,
2014. júl. 20. 17:10
 13/38 anonim ***** válasza:

Lehet hormonprobléma.

A másik, hogy lehet terhesség is, de azért iszonyatosan ritka, hogy valakinek a terhesség ilyen korai szakaszában legyen előteje. Az inkább később szokott megjelenni.

A tesztre pedig lenne egy kérdésem. Ugyanolyan típusú tesztet használtál vagy különbözőt? Ha különbözőt, akkor lehet hogy nem voltak egyforma érzékenységűek, vagyis az egyik azért lett negatív, mert nem volt olyan érzékeny, de terhes vagy.

Vagy milyen vizeletből csináltad a teszteket? Reggeli, koncentrált vizeletből? Mert ha az egyiket igen, a másiknál pedig teszt előtt rövidebb időn belül voltál pisilni, akkor azért lett negatív, mert nem volt elég koncentrált a vizelet. A terhesség korai szakaszában ez is számít.

Vagy nem vagy terhes, simán hormonprobléma és száradási csíkot láttál vagy csak úgy láttad, mintha lett volna ott második csík, pedig nem volt.

2014. júl. 20. 19:08
 14/38 A kérdező kommentje:
regeli vizeletb9l csináltam a tesztet és a teszt csik mikor szivodot fel a pisi akor látam hogy a teszt csik hálvány és ugyan ugy csináltam egy másikat dé nem ojan mást tesztet csináltam Clarblue digitálist és az negativ vollt utána meg csináltam ovulacios tesztet dé az egy forma csik vollt most nem tudom mi van dé ugy érzem hogy minha nőne a hasam és most nyomásra a cicimböl meg több jön mint jött majus 20 diken vollt meg redesen utána meg június 10 ken pecsételö vollt dé nagyon görcsöltem
2014. júl. 20. 20:08
 15/38 A kérdező kommentje:
dé most nem tudom mért nekem már montak ojant is hogy az élötej az csak terhesegre utal szerinted? vagy máss is lehet
2014. júl. 20. 20:15
 16/38 anonim ***** válasza:
És ki mondott ilyet, hogy csak terhességre utalhat? Mert a tejszivárgás prolaktingondra is utalhat.
2014. júl. 20. 20:24
 17/38 A kérdező kommentje:
az itteni orvost fölhifta a párom és el monta neki hogy mi a panaszom és ö monta hogy ne agodjunk mért ez csak terhesegre gyanakszik dé idö pontot nem kaptam csak a jövö hanapa 28 dikán kel menem hozá dé az még sok idö és agodom meg az itteni orvosokban nem nagyon bizom,
2014. júl. 20. 20:40
 18/38 A kérdező kommentje:
Méhen kivüli terheseget is ki mutat a teszt?
2014. júl. 20. 20:50
 19/38 anonim ***** válasza:
Igen, méhen kívülit is kimutat a teszt.
2014. júl. 20. 21:07
 20/38 anonim ***** válasza:
Mármint csak augusztus 28-ra kaptál időpontot? Én addig nem várnék. Csinálj még egy tesztet reggeli vizeletből.
2014. júl. 20. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!