A mellemböl nyomásra jön vizes és tejes váladék, lehet hogy terhes vagyok van olyan, hogy a teszt nem mutat semmit? Csináltam tesztet de elöször 2 halvány csik volt csináltam meg egyet és már egy csik volt azaz negativ?
mindegy..így jártam...:)
amúgy az sem mindegy, hány éves vagy
Lehet hormonprobléma.
A másik, hogy lehet terhesség is, de azért iszonyatosan ritka, hogy valakinek a terhesség ilyen korai szakaszában legyen előteje. Az inkább később szokott megjelenni.
A tesztre pedig lenne egy kérdésem. Ugyanolyan típusú tesztet használtál vagy különbözőt? Ha különbözőt, akkor lehet hogy nem voltak egyforma érzékenységűek, vagyis az egyik azért lett negatív, mert nem volt olyan érzékeny, de terhes vagy.
Vagy milyen vizeletből csináltad a teszteket? Reggeli, koncentrált vizeletből? Mert ha az egyiket igen, a másiknál pedig teszt előtt rövidebb időn belül voltál pisilni, akkor azért lett negatív, mert nem volt elég koncentrált a vizelet. A terhesség korai szakaszában ez is számít.
Vagy nem vagy terhes, simán hormonprobléma és száradási csíkot láttál vagy csak úgy láttad, mintha lett volna ott második csík, pedig nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!