Ért valaki a 3. és 21. napi vérvételi eredmény elemzéséhez?
A 3. napi értékek:
FSH 6,40 mIU/ml
LH 5,2 mIU/ml
Progesteron 0,70 nmol/l
LTH 334 mIU/l
Oestradiol 161 pmol/l
Testosteron 1,40 nmol/l
21.napi (ami a 19. napon történt)
FSH 4.80 mIU/ml
LH 11,0 mIU/ml
Progesteron 45,60 nmol/l
LTH 417 mIU/l
Oestradiol 435 pmol/l
Testosteron 2,20 nmol/l
Nagyon megköszönném, ha tudna valaki segíteni!
első vagyok
elfelejtettem leírni, hogy nekem a vérvételes eredményeimen le volt írva az is hogy melyik szakaszban mennyinek kellene lennie az értéknek én azzal ellenőriztem az értékeimet.
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod!:)
Megtaláltam azt a táblázatot, bár bevallom, hasonlítgatom itt az értékeket, de vmelyik más mértékegységben van, így csak találgatok, hogy jó-e. Nekem is ott van zárójelben az eredményemen, hogy mettől meddig jó, bár nem mindegyiknél.
Egyedül a 3. napi progeszteron szintem nem jó, mert 0,70 nmol/l és a zárójelben ez áll: 10,43-122,84.
Szóval csak találgatni tudok, de ha más jobban ért hozzá, szívesen veszem még a véleményeket!
Köszi, hogy írtál!
Na ez megnyugtató (progiszint)!
Amúgy, a többi értékedre is azt mondta a doki,hogy jók?(merthogy hasonlít az enyémre:))
Ma megyek egyébként dokihoz, kiváncsi vagyok, hogy mit mond.
Szia, igen, nekem azt mondta, hogy nagyon jó lelet, örülni kell neki. Egyébként a 3. napi FSH-m is pont annyi, mint a tiéd :_) Az LTH nem tudom, hogy micsoda, nekem olyat nem néztek, viszont prolaktint igen. Lehet, hogy az ugyanaz..
Majd írd meg, hogy neked mit mondtak!!!!
Szia!
Nekem is azt mondta a doki, hogy nagyon jó ez, nincs semmi gond, van pereérésem. A prolaktin szintet szerintem nem nézette meg :(
Ti mióta próbálkoztok? Nekünk ez a 4. hónap, csak azért nézték meg, mert csak 2 napig van menzeszem, és nehogy a hormonokkal legyen gond. Hát emiatt már nem aggódom, de most már semmi miatt sem, majdcsak összejön valamikor!:)
Szia, mi már augusztus óta próbálkozunk, és semmi :(
Már eléggé rágölcsöltem sajnos a dologra( hőmérő, lh teszt), mert már 35 vagyok, és félek, hogy kicsúszom az időből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!