X-epil teszt. Tesztelhetek most?
Figyelt kérdés
Sajnos reggel már pisiltem, nem tudtam hogy akarok ma tesztelni. Második pisi lenne.
és ez a teszt tényleg jó?
sose használtam ilyet.
2014. júl. 19. 08:50
1/14 anonim válasza:
attól függ hányadik napon vagy. A teszt jó, nekem peteéréstől számított 11. nap pozitív volt este 7-kor. :)
2/14 anonim válasza:
Én is x-epillel teszteltem, a 2db-os DM-essel. Kimaradt előtt 4 nappal délután és pozitív lett. Szerintem ne igyál legalább 2 óra hosszáig és úgy csináld meg...
3/14 A kérdező kommentje:
negatív :( igaz még lenne 3 napom, de nem bírtam, furán érzem magam, folyamatosan 37,2 a hőm és szurkál bal oldalt, most nem tudom baba, vagy nem baba :(
2014. júl. 19. 09:12
4/14 A kérdező kommentje:
szerintetek? :(
2014. júl. 19. 09:13
5/14 anonim válasza:
tutituti, hogy negatív? Sógornőmet 37,2-nél visszaküldtem a kukához. :) Bálintnak hívják, 4 éves. :D
6/14 A kérdező kommentje:
sajnos az :( nagyon feszül a mellem, duzzadt, nem is tudok rajta feküdni, bal oldalam szurkál, tegnap óta van ez a 37,2 valamikor lemegy 37 re, és mégis negatív, igaz hamar teszteltem, de nem voltam ilyen helyzetbe, hogy tudnám-e hogy babuci :(
2014. júl. 19. 09:20
8/14 anonim válasza:
A nemvárt napján is tesztelj,lehet korai volt:) Ne add fel:)
9/14 A kérdező kommentje:
Fogok akkor is, csak így még sose voltam hogy ennyire legyengüljek mensi előtt. :(
nagyon remélem hogy babuci :(
2014. júl. 19. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!