Ha valakinek megjön utána csak a 14. nap körül termékenyhítő meg?
Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon ebben a témában... segítenétek egy kicsit?
Valahol azt olvastam ha megjön akkor a petesejt "kifolyik". A következő pedig csak 14-15-16. napon érik meg. ez így van?
2014. júl. 18. 20:15
1/8 anonim válasza:
Elvileg igen, de ettöl függetlenül bármikor megérhet soron kivül egy petesejt és ezért a ciklus minden napján létrejöhet terhesség, még a menzesz alatt is, legfeljebb a valószínüsége kisebb.
2/8 A kérdező kommentje:
Szóval... ha jól értelmezem, akkor ha megjön akkor a petesejt meghalt?
2014. júl. 18. 20:28
3/8 anonim válasza:
Valahogy úgy! :) De a petesejt csak pár óráig termékenyíthető meg, utána elöregszik..
4/8 A kérdező kommentje:
JUJ! :D ezt tudom. :D
24 óráig termékenyíthető meg!
na szóval kezdem kapiskálni.. ha valakinek megjön akkor meghal a petesejtje és csak 14.-nap körül lehet terhes, kivéve akkor ha egy pete hirtelen "előkerül". jól mondom?
2014. júl. 18. 20:34
5/8 anonim válasza:
"ha valakinek megjön akkor meghal a petesejtje és csak 14.-nap körül lehet terhes, kivéve akkor ha egy pete hirtelen "előkerül". "
Majdnem igaz, ugyanis a két petefészek tele van petesejtekkel, és a szex (is) kiválthat peteérést, azaz bármelyik alkalommal "elökerülhet" egy petesejt, ami meg is tud termékenyülni.
6/8 anonim válasza:
Nem a 14. napon, a következő ciklus előtti 14. napon van ovuláció. Nem mindenkinek 28 napos a ciklusa.
7/8 A kérdező kommentje:
Juj... és valaki csak akkor lehet terhes ha van érett pete és bedugják neki? bocsánat hogy csúnyán fogalmaztam..
2014. júl. 18. 20:40
8/8 anonim válasza:
Ha egy nö lefekszik egy férfival, akkor minden esetben lehet terhes. A fogamzásgátlást azért találták ki, hogy ezt megakadályozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!