Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megint vetélés vagy mi lehet...

Megint vetélés vagy mi lehet a gond? Írjatok lécci

Figyelt kérdés
Decemberbe volt egy vetélésem, nem fejlődött missed ab lett a vége. ez most a 4.próbálkozós hónapunk volt. 27 30 naposak a ciklusaim. de utoljára csak februárba jött 30 napra áprilisban 29 re azóta 27 28 ra. vasárnap nem vártam. (28 napra) nem is jött, 29.napon extra halvány pozit teszteltem,32.napon (tegnap) szép halvány pozit. Nem fájt semmim 1 napig volt megjön érzés és ennyi. Mellbimbóm sötét barna lett,érzékeny, pisilési inger nem jött meg és + teszt ennyi tünetem volt. Ma a 33.napon felkeltem és vérzek...nem több mint szokott a görcs se erősebb. A terhesség vasárnap már 5 hetes lett volna kalkulátor szerint. Orvosnál még nem voltam, hétfőn akartam felhívni. Múlthónapban 27 napra kellett volna jönnie 28.napon újra halvány pozit teszteltem rá pár órára megjött, felhívtam a dokim h pozi a teszt de vérzek azt mondta holnap menjek be mentem volna de addigra rendes mensi jött és újra felhívtam azt mondta akkor menjek ha elmúlt, mentem is HCG vérben 1 alatt volt azt mondta nincs terhesség és a teszt a vértől lett pozi. De most újra ez van csak késett is majd egy hetet (jelentem max -1+2 késés vagy előbb jön tehát nem jellemző rám) mondtam a dokinak h nem gyanakszik e hormonproblémára vagy ilyesmi azt mondta h nem. Most augusztusba megyünk fel Pestre (így is volt az előző mensi óta csak ugye most azt hittük h sikerült) Szerintetek mi lehet a gond? Ovum kalkulátor szerint 30.án volt. Lehet az tolódott pár napot és azért is jött később? Vagy jóra gyanakszom h valami nincs rendben?
2014. júl. 18. 07:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
2014. júl. 25. 20:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Magyarázd meg!!!! :)
2014. júl. 25. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!