Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt akinek folyamatos fejfájá...

Volt akinek folyamatos fejfájással jelentkezett be a baba?

Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, az első 4 hónapom egy egybefüggő migrén volt :( de én amúgy is nagyon fejfájós vagyok, nem gyanítottam, hogy baba van a dologban a tesztig.
2014. júl. 17. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem brutális migrénnel indult, aztán az első trimeszterben többször visszatért, néha a falat vakartam már..
2014. júl. 17. 21:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Eléggé fejfájós tipus vagyok,de ilyet nem szokott. Napok óta fáj a fejem,folyamatosan.
2014. júl. 17. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne is kérdezd, alapból migrénes vagyok, de legutóbb...soha életemben ennyire még nem fáj, azt hittem meghalok. Még a migrén elleni bogyóm sem használt, pedi az pikk-pakk rendbeszed. Akkor még nem tudtam, mi az, de rá 1 hétre pozit teszteltem, és akkor kezdtem összerakni a dolgokat, hogy az én kisbabám kínzott :)
2014. júl. 17. 23:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a helyzet, tudsz már valamit? Drukkolok! (1-es válaszoló vagyok)
2014. júl. 21. 08:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Semmit.

Sajna fogalmam nincs mikor volt PÈ-m,mert volt egy hóközi pecsètelèsem,8napig,ami viszont lehetett akàr egy gyenge mensi is.

Csinàltam hèt elejèn tesztet,az nega volt.

Tegnapelôtt is csinàltam,azon ha nagyon akarom,akkor van,de inkàbb nincs.

Viszont az ovutesztjeim meg szerintem pozik.

Szoval passz.

2014. júl. 21. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!