Lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Nem középidőben volt peteérésem. Eléggé éreztem. Amikor terhes voltam pont ezt éreztem, de utóbb kiderült, hogy akkor fogant a baba.Az esedékes minsi napján halvány pozi volt a tesztem.
Hétfőn kellett volna megjönnie, de semmi. Megjön érzésem van időnként, de aztán sehol semmi.
A tegnap délutáni teszt negatív. Ma első pisiből szintén, de ezen kivehető a reagens helye. Valami van ott de nem mondanám halvány pozinak sem.
Elképzelhető, hogy azért nem mutatja mert a peteérés nem középidőben volt? Ha nem jön meg van értelme tesztelni?
2014. júl. 17. 11:56
1/3 anonim válasza:
Elobb vagy kesobb volt?Ha kesobb,akkor siman lehetseges...
2/3 A kérdező kommentje:
Később volt. június 7-én jött meg utoljára. A peteérést meg múlthéten éreztem.
2014. júl. 17. 12:08
3/3 anonim válasza:
Ha jól érezted a peteérést, akkor lehet még egy heted a mensiig, vagy a pozitív tesztig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!