Peteérés 31. napon lehetséges?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy, Vasárnap 13.-án kellett volna megjönnie a menstruációmnak. Viszont akkor éreztem a peteérésnek a tüneteit. Rettenetes szúró petefészek fájdalom stb.. Lehetséges hogy ilyen későn legyen peteérés? Ebben a hónapban a menstuációm utáni elsőnapon voltam együtt a párommal. Csináltam tesztet a 25. nap körül ami negatív lett. Egy X epil teszetet. Lehetséges ez?
Várom a válaszokat!
Előző ciklusomban a nem várt napján volt ovum, azaz a 28. napon, szóval nem kizárt. Előtte is éreztem ovu szerű tüneteket, de utólag visszagondolva tényleg az utolsó napon volt, mert akkor éreztem nagyon erős fájdalmat a petefészkemnél, és ahhoz képest számolva időben is jött meg.
Azért én csinálnék még egy tesztet a helyedben, de ha gondolod, számolj ahhoz a naphoz mérten, amikor az erős ovus fájdalmaid voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!