Ezt a tesztet, hogy értelmezzem? Pozitív? Vagy szellemcsík? Rögtön ott volt, ahogy ment fel a rózsaszín.
Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 16:56
22/29 A kérdező kommentje:
Van már 2halvány pozi tesztem is ;-) csütörtök dr. :-D de nem merem bele élni magam.
2014. júl. 18. 21:09
23/29 anonim válasza:
Remélem sikerül nektek!:) Majd írj, hogy mi volt a dokinál, kiváncsi vagyok, és szurkolok! ;)
24/29 A kérdező kommentje:
Ok. Én is kíváncsi vagyok már ;-)
2014. júl. 19. 17:39
25/29 anonim válasza:
Gondolom!:) Bár én még nagyon fiatal vagyok egy babához ( 17,várok is vele majd, amígy minden adott nem lesz), de nagyon várom hogy oda kerüljek, nagyon szeretnék majd a babócát.. vagy akár ketttőt. :p Szeretem az ilyeneket olvasgatni, bár megrémít, és egyben kiváncsivá is tesz, hogy velem mi lesz. :)
26/29 A kérdező kommentje:
Hát ez az élet legcsodálatosabb része!!! Nekem már 2évvel ezelőtt volt szerencsém anyává válni. Ez egy örök szerelem!
2014. júl. 19. 22:38
27/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes. De épp van 19mm tüsző,ami reped nemsokára ;-)
2014. júl. 23. 08:04
28/29 anonim válasza:
Sajnálom!:( Viszont örülök, hogy pozitívan állsz a dologhoz, ez jó! :) Értesítst minket, ha van valami fejlemény, figyelünk, és szurkolunk. :)
29/29 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát még most lesz az első próba szinte,azért is vagyok nyugodt. Múlt hónapban beszéltük meg,hogy jöhet a baba erre nem jött meg,meg épp téves pozitív teszt. Szóval kavalkád. Majd most lesz így az igazi. Én is szurkolok. És írjatok ti is ;-)
2014. júl. 24. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!