Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igy is esélyes lehet?

Igy is esélyes lehet?

Figyelt kérdés
Ha késöi ovum volt,és a mensim megjött,még sikerülhet utána a baba?1-jén volt elv egy késöi.pém de 11-én megjött a 3napból csak 1nap volt ami mensi szerü volt.
2014. júl. 14. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán van esély rá, pár nap múlva tesztelj. Elvileg nem kellett volna, hogy megjöjjön, ha baba van, de láttam itt már annyi ellenpéldát. Ha pedig kevés volt, és rövid időn belül elmúlt, akkor akár beágyazódás is lehetett.
2014. júl. 15. 08:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Ahozz szerintem meg nem volt kevés vér:-(mert az elv pecsételö..de olyan furi érzés.mert a hasam még mindig görcsölget néha enyhén,a mellem feszül,ma olyan derék fajassal ébredtem,meg hányingerrel:-(megfogadm tanacsot csinalok majd egy tesztet.köszönöm valaszt:-)
2014. júl. 15. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!