Igaz, hogy fogamzásgátló tabi szedése után, ha valaki teherbe akar esni, nagyobb az esélye az ikreknek?
Figyelt kérdés
2008. aug. 3. 13:44
1/2 anonim válasza:
Én ezt még nem hallottam. Olvastam már hogy megnő az esély ha drogoztál már, ha idősebb vagy. ha sokasik gyerek, ha északi vagy pl.Svéd...de ezt még nem szóval kiváncsivá tettél.
2/2 anonim válasza:
Állítólag azért igaz, mert az addig vissza szoritott peteérés újra elkezdődik és esetleg a hirtelen hormonváltozástól több pete is beérik. Valamikor a meddőség kezelésére is használták. Szedettek fogamzásgátlót, majd abbahagyatták a szedést és megindult a peteérés és valóban születtek ikrek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!