Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mennyire normális? Görbe lent

Ez mennyire normális? Görbe lent

Figyelt kérdés

Több, mint fél éve várjuk a kistesót, hiába. 3 hónapja mérem a hőmet, ovu-tesztelek. Eddig szépen mutatták a pét, de mostani hónap több, mint furcsa...:(

Cickafark teát ittam, a 13. napon pozi volt az ovu-teszt, örültem is, hogy végre először nekem is a 14. napon lesz a pém. A hőm azonban szinte semmit nem emelkedett, ráadásul köv. nap ismét leesett. Így tovább ovu-teszteltem. A 18 és a 19. napon is full pozitív volt a teszt, s folyamatosan alacsony a hőm. Ma az első nap, hogy nincs ovus fájdalmam. Akkor ma lenne a "nagy nap"? Vagy mi a bánat van? Eddig még sosem tapasztaltam ilyet. Nem tud megrepedni a tüszőm? Vagy ez ovu nélküli ciklus lesz? De akkor mért a fájdalom és a pozi teszt? Valakinek hasonló?

2014. júl. 13. 13:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Igen, a pozi ovu teszt utáni napon még ittam, mert azt hittem, akkor van pém. Majd utána nap megint esett a hőm. Szóval már nem iszom, de a mensi első napjától ittam. Igyam? Félek, még jobban beborít mindent, ha megint iszom.

Amúgy nem is a késői ovu aggaszt, hanem, hogy másodjára pozi a teszt és nem egymás utáni napokon...

2014. júl. 13. 15:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyrészt, szerintem idd. Másrészt ne aggasszon, meg fog az repedni, eddig csak próbálkozott.
2014. júl. 13. 15:06
 13/18 A kérdező kommentje:

Nos, a helyzet változatlan :(

Tegnap is pozit teszteltem, csak talán még erősebbet, mint előző 2 napon. Itt a kép, én úgy gondolom, nemcsak a tegnapi a pozitív, s nem értelmezem félre (az alsó a tegnapi, a felső az az előtti, s természetesen kicsit mindkét csík már halványabb):

[link]

[link]

Szerintetek is pozi mindkettő, ugye?

A hőm ma is 36.4 volt. Mérés után sikerült együtt is lennünk a párommal. Én nem értem, mi van...

[link]

2014. júl. 14. 10:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem holnap megindul ez a hő felfelé, nyugalom! Lehet, hogy neked "erős" a normál érzékenységű teszt.
2014. júl. 14. 10:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Ma végre negatívat teszteltem. Kíváncsi vagyok a reggeli hőmre...
2014. júl. 14. 19:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Ma még esetleg "futhatnátok" egy kört. ;-)
2014. júl. 14. 20:08
 17/18 A kérdező kommentje:

Estefelé nagyon erősen görcsöltem megint, a ma reggeli hőm 36,9! :))))

Szóval tegnap lehetett ovum. Remélem, nem szórakozik tovább a szervezetem és fent marad a hőm!

Ma érdemes még együtt lenni? Mármint gyerek-ügyben? ;)Vagy már pusztán csak a magunk szórakoztatására, mert a babához már késő?

2014. júl. 15. 09:56
 18/18 anonim ***** válasza:

De imádom ezt mondani: én megmondtam! :D

Nos, nyuszikám, ártani nem fog ma sem! ;-)

2014. júl. 15. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!