Ha három napja késik a menstruációm, kimutatja a teszt, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2007. okt. 19. 11:03
1/4 anonim válasza:
Próba-szerencse!Ha elég magas a hormonszinted akkor igen!(Nekem 1 napos késés után kimutatta!)Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Szia!
A mostaniak már eléggé érzékenyek ahhoz, hogy ilyen korán is jelezzék a babát, de azért a biztonság kedvéért még a minden napszakban használhatót is inkább a reggeli első vizeletből csináld!
3/4 anonim válasza:
Van olyan teszet, ami a menstruáció megjötte előtti 5. napban már 50% biztonsággal megmutatja, hogy terhes vagy-e. De ha késik, akkor meg 100%-ban. Ez elég drága teszt, a többihez hasonlítva, és sajna a neve sem jut eszembe, de azt tudom, hogy a DM-ben lehet kapni.
4/4 anonim válasza:
Szia! Clearblue a neve annak a terhestesztnek, amelyik olyan hamar kimutatja az eredményt. Gyógyszertárba lehet kapni!
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!