Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Több olyan kerdest is talaltam, hogy ,,Lehetek-e terhes, ha pecsetelek/hanyingerem van/azota mar rendesen megvolt stb". Most szolok, hogy ez is egy ilyen kerdes lesz:)

Leiras: ciklus elsö 4 napjan menstruacio, 6. es 7. napon együttlet a ferjemmel, ciklus 17. napjan, tehat 10 nappal kesöbb nagyon keves pecseteles, ami meg aznap el is mult fel nap alatt, ciklus 15. napjatol 6 napon at erös mellfeszüles es erzekeny mellbimbo, ciklus 21. napjatol ez csökkent, de jelen van azota is, ezzel parhuzamosan könnyen elerzekenyüles (pl. ma reggel Lady Gaga Born This Way c. szam mondanivalojan...:D), valamint erös emelgyes eves utan keves kaja mellett is. Ciklus 21. napjatol a nalam szokasos menstruacio elötti 3 napos pecseteles kezdödött, es nem erösen, de picit görcsölgetek, vagyis ilyen kaparaszo erzes van felvaltva a petefeszkeimnel, meg ma, a ciklus 23. napjan is.

A tünetek közül a köztes verzes es az emelyges nem fordult meg elö, valamint a ciklusaim 28-39 nap között voltak az elmult 6 honapban, soha nem volt ilyen rövid. Az erzelgösseg jellemzö valamennyire ram, de nem ennyire.

A ciklus 19. napjan teszteltem, tehat elvileg ha barmi volt, akkor a 13. dpo-n, negativ. Illetve teszteltem a 14.-en, egy hatarozott, szines, de kontrollcsiknal sokkal vekonyabb vonal lett amasodik, es az sem biztos, hogy idön belül, mert nem vartam 10 percet, es csak kesöbb neztem ra.

A kerdesem az, hogy szerintetek lehetek-e terhes? Elvileg ez persze holnap, vagy legkesöbb par napon belül kiderül, mert ha megjön holnapra, ahogy szokott, akkor ennyi volt, de annyira nem jellemzöek ram az ehavi tünetek, meg ez a rövid ciklushosszusag, hogy gondoltam, hatha talalok meg itt valakit, aki tud valami biztatot(vagy kijozanitot) mondani:) Volt valaki, akinek ennyivel korabban megjött rendesen csak ugy es nem volt baba? Illetve volt olyan, akinel viszont volt?

A valaszokat elöre is köszönöm.

2014. júl. 11. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:
csinálj egy tesztet akár napközben sűrű vizeletből, és egyértelműen tudni fogod.
2014. júl. 11. 15:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszt. Sajnos, csak jövö heten fogok tudni tesztelni. Addig marad a varakozas, viszont szurkal a hasam ma eleg gyakran, ugyhogy szerintem meg fog rendesen jönni holnap:(
2014. júl. 11. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!