Ha valaki terhes, az egyből elkezd hízni?
1 hete késik a havim. Az lehet bármitől, csak az nem stimmel, hogy 55 kiló szoktam lenni, most meg akkora hájam lett, hogy megilyedtem magamtól a tükörben és azért híztam meg, mert újabban egyfolytában evési kényszerem van. Sosem szokott érdekelni hogy mit fogok enni később, mostanában meg állandóan a kajákon jár az eszem és a fél boltot megvásárolom hogy legyen itthon többféle kaja, több napra, ezáltal 3.5 kilót híztam 1 hónap alatt. Ilyen még nem volt. Ez lehet a terhesség jele?
Hányingerem nincs egyáltalán.
A terhességnek nem tuti jele a hízás és a kajálhatnék (olyan is van, aki fogy az elején), és nem feltétlenül jár hányingerrel, de a kimaradt menzesz már inkább gyanús. Csak akkor fogsz biztosat tudni, ha tesztelsz.
(*megijedtem)
Nem hájjal jár ilyen korán.
Amúgy az elején inkább a puffadás miatt nő a has, nem a pár mm-es babától.
Amúgy én egész terhesség alatt 3 kg-t híztam, tehát nem törvényszerű, jól meghízni.
Amúgy az évek előrehaladtával már számítani fogsz mit mikor eszel.
Nézz egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!