Egerben a kórházban, hogy zajlik az átjárhatósági vizsgálat (Hsg)?
Szia! Szerintem jobban jársz, ha elmész magán dokihoz! Én tuti nem engedném,hogy idegen doki végezze el. Én is Egerbe voltam. A magán dokim egyből adott időpontot. Mondjuk én akkor egyből kértem, altatást. Nem kellett egy fityinget sem fizetnem ,mert a kórházba történt. Nem kell félni. 10perc alatt megvizsgál :-) ha mész a kórházba akkor a táskába pakolj hálóruhát (ne pizsama) ,tisztasági betétet, tiszta bugyit, papucsot.
Én kb.3órát aludtam a vizsgálat utan. :-D mikor felébredtem még pihiztem,mert vártam a páromat :-) szédültem,hányingerem volt,de az altatás miatt volt! Jah és a legfontosabb ne EGYEDÜL indulj haza.
Igen van, lehet kerni.
Magan dokim Egerbe Dr. Varga Zsolt.
Keress egy magandokit mutasd meg az edfugi papirjaidat es o megmondja mit csinalj, hova menjel es o fog megvizsgalni mindig nem mas doki.
De latom ujbol feltetted a kerdes csak maskeppen :)
Igen feltettem :) Varga Zsoltot ismerem, ő rendel kövesden is mert én kövesdi vagyok, csak én a Tárczy doktorhoz járok aki mellette rendel. Lehet elmegyek az sztk-s rendelésére, de mit fog szólni hogy a másik mellette rendelő doki által kapott leleteket kapom...gondolom ha nem a magán rendelésére megyek, akkor nem ő csinálná a Hsg-t. Jól gondolom hogy csak akkor ha a magán rendelésére megyek?
Jó doki egyébként? itt sokan rossz véleménnyel vannak róla, én nem voltam még nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!