Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt már valaki így közületek?

Járt már valaki így közületek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Párommal már egy ideje babát szeretnénk. Volt 2 missed ab-om az első trimeszterben.Azòta akárhogy próbálkoztunk nem jött össze. Most viszont a hónapban betegek voltunk,bár voltunk együtt de kevesebbet és félretettük a "baba-témát" következő hónapra. Most 5 napja késik. Tesztet még nem csináltam,félek hogy negatív lesz ez is. Mekkora esélyt láttok arra hogy mert nem görcsöltünk rá sikerülhetett? Mi az az időpont amikor tutira ki kell hogy mutassa a teszt?

2014. júl. 8. 11:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinu most jott ossze mert felre tettetek a dolgot :)) gyorsan menj tesztelj!! 5 nap keses siman kimutatja.
2014. júl. 8. 11:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Teszteltél? :) Drukkolok!
2014. júl. 9. 08:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi az eredmény?
2014. júl. 9. 09:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a drukkolást! :-) tegnap már nem sikerült tesztet vennem ,és épp nem is volt már otthon,de ma veszek és tesztelek is,nagyon izgulok. Amint meglesz az eredmény,írok.
2014. júl. 9. 11:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Teszteltem,most este és kaptam egy olyan halvány második csíkot hogy fotón szinte nem is latszik. Élőben látható,párom és anyukám is látja. Ilyenkor már estiből a 25-ös jobban ki kéne hogy mutassa?
2014. júl. 9. 22:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Rózsaszín a csík? Szerintem tesztelj reggel mégegyet, akkor koncentráltabb a vizelet, és ha akkor is ott a csík, akkor pozitív. Majd írj!
2014. júl. 9. 23:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkolást,választ.Igen,rózsaszín,de elég halvány. Veszek holnap még tesztet és az utána reggeli vizeletből megcsinálom...lehet ez még baba?
2014. júl. 9. 23:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
persze:-)
2014. júl. 9. 23:33
 9/11 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Hogyne lehetne, megy a drukk! :)
2014. júl. 10. 06:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ma mar biztosan erosebb lesz/lett :)
2014. júl. 10. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!