Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakítással fogant babák...

Megszakítással fogant babák szülei: hányszor voltatok aznap együtt, amikor a babátok fogant?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a megszakítás a leginkább akkor kockázatos, ha egymás után többször is van együttlét, mert az előváladékban az előző miatt lehetnek spermiumok. Ezért érdekelne, hogy vannak-e itt olyanok, akik csak egyszer voltak együtt, lehetséges-e akkor a teherbeesés?

2014. júl. 7. 10:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi konkrétan nemhogy aznap, de abban az egész ciklusban is akkor egyszer voltunk együtt, amikor a férjem biztos volt benne, hogy időben kivette. Mensi késéskor eszembe sem jutott a dolog, 10 napos késésnél csináltam tesztet, most léptem a 9. hétbe.
2014. júl. 7. 15:59
 12/12 A kérdező kommentje:

Most olvastam egy elég hosszú angol cikket egy vizsgálatról, amit 27 férfin végeztek el szigorú körülmények között, és az előváladékukból is vettek mintát. Ezt többször megtették, 3 nap különbség volt legalább a vizsgálatok között, tehát elvileg nem maradhatott a húgycsőben semmi korábbról.

Közülük 11-nél voltak az előváladékban életképes spermiumok, a többieknél viszont nem volt. Annál, akinél volt, annál minden alkalommal volt, akinél pedig nem volt, annál egyszer sem volt, tehát úgy tűnik, van olyan típus, akinél nagyobb eséllyel kerül spermium az előváladékba.

itt a cikk: [link]

2014. júl. 7. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!