Kerlek valasozljatok. Lehetek terhes? Tobbi lent.
Szia!
Ha ma kellet volna megjönni a mensesnek, akkor még korai a teszt!! Elvileg 3-4 nappal a kimaradás után, már biztosabb az eredmény.
írta, hogy ma kellett volna megjönnie. a két hét az a szex és a ma között telt el gondolom.
az viszont nem mérvadó, ha pár nappal később volt a p.é, mert onnantól számítva 2 hét mire kimutatja a teszt
szóval ha még pár nap és nem jön meg akkor ismét reggeli első pisiből minnél érzékenyebb teszttel!
kívánom, h az legyen amit szeretnél
Nem mell feszulesem van, hanem mell fajas.
Lehet rosszul irtam. Szoval...ma kellett volna megjojjon de nem jott meg, reggelibe csinaltam egy tesztet ami negativ, es 2 hettel ezzelott volt aktus utoljara.
Én 3 évig figyeltem minden nap minden tünetete, nem lettem terhes. most az vagyok, és nem issejtettem, ugyanolyan volt a mellem, a szárazságom, nem volt folyás, a höm se emelkedett, a méhszájam se volt zárt és a 29. napon pozi lett a tesztem délután, de azt is csak azért csináltam mert 2 nap mulva lett volna az átjárhatosági műtétem és csak egy napot késett..
van remény, én tudom. most 12 hetes vagyok, és már épp azt gondoltam hogy semmi tünetem nincs, akkor lettem terhes. a hasam is olyanvolt mikor meg akar jönni , talán az volt furább hogy néha egyik másik petefészkem szurkált.. de ennyi.
előző vagyok.
5 hetes voltam, mikor + lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!