Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez peteérés vagy beágyazódás?...

Ez peteérés vagy beágyazódás? Vagy egyik se?

Figyelt kérdés
Múlthét kedden volt peteérésem, együtt is voltunk előtte is meg utána is, bíztam benne hogy lesz baba de semmi jele. Ma viszont fáj a baloldalam, kicsit görcsöl de nem erősen, de gondolom ha beágyazódas lenne akkor nem ott fájna. Lehetséges hogy újra peteérésem lenne? Tegnap volt fehér nyákom, nem is tudtam mire vélni mert ilyen mensi előtt nem szokott lenni, de most erősen gondolok arra hogy lehet tényleg peteérésem van, csak valahogy az erősebb fajdalommal szokott járni. Harmadik eset hogy ez a menstruació előjele (hétfőre nem várom)?
2014. júl. 3. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát, ha már jelzett ez mensit, akkor lehet, hogy azt jelzi megint. Én egyszer voltam terhes, és nagyon figyeltem magam, éreztem a beágyazódást, de azt lent lehet érezni, a szeméremcsont fölött picivel, és kb középen. Kimondottan a méhedet érzed olyankor.

Az mondjuk nincs kizárva, hogy még egy péd van, a biztonság kedvéért akciózzatok, abból baj nem lehet :D

2014. júl. 3. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!