Hogy is van ez? ) "Lefelé ívelő" hőmérsékleti görbe esetén, többször olvastam itt a fórumon a kommentek között, hogy nagy valószínűséggel meg fog jönni az illetőnek a mensije, mert baba esetén inkább emelkedni kéne a hőnek a ciklus végén.
Szia!
Igen valóban nem fedi egymást a kettő.
Én amit tudok neked írni az az,hogy ovulációig tök mindegy milyen a hőd,ugrálgat,egyenes,stb.Peteéréskor le kell esnie a hőnek,az jelzi,hogy valamelyik tüsző megérett.Ez úgy a ciklus közepetáján.Aztán másnap vagy van akinek 2 nap múlva emelkednie kell a hődnek,egyszerre több tizedet vagy naponta egy kicsit,de mindenképp emelkednie kell.Ez jelzi,hogy a megérett tüsző meg is repedt és kiszabadult a petesejt.Ekkor fogamzóképes vagy azon a napon és másnap.Na innentől a ciklusod maradék napjain ezen az emelkedett szinten vagy még ennél is magasabban kell lennie a hődnek ahhoz,hogy terhességre gyanakodjunk.Ha mensi elött pár nappal elkezd esni a hőd,vagy hirtelen esik sokat,akkor az mensi lesz.Ha terhes vagy a progeszteron hatására fenn marad a hő.
Magyarul ha ovu után legalább 16 napig magas a hőd akkor valszeg terhes vagy.
Van olyan,hogy valaki pozitívat tesztel és utána mégis esni kezd a hője.Ez sajnos az esetek nagy részében vetélést jelez.
Nem tudom segítettem-e....:)
Kedves utolsó!
Ez a görbe nem semmi!
Gratulálok,boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!