Párommal 4 hónapja próbálkozunk, de nem sikerül teherbe esnem. Van valami praktika vagy gyógyszer ami segíthet (mindketten alkalmasak vagyunk)?
én még szoptattam ami miatt nekünk valószínű nem jött össze, aztán amikor elhagytuk az első ciklus után azt mondtam elég, nem érdekel. lh teszttel azért ellenőriztem mikor van ovum, de már nem érdekelt az sem hogy ovukor nem tudtunk együtt lenni csak előtte 1 nappal. előtte utána távolabbi napon tudtunk együtt lenni, szval nem sok esély volt-merthogy előtte figyeltünk hogy gyakran legyünk a termékeny időszakban.
újra jöttek a gondolatok, hogy kattoghassak a témán: gyk toborozni társakat együtt izgulni, jeleket figyelgetni, olvasgatni, ránéztem a dms polcon a terhes tesztekre, hogy bevásároljak belőle, de inkább továbbmentem, szóval azt mondtam elég volt, nem fogok ezen pörögni tovább.
erre lám pozitív lett a tesztem :-)
tényleg számít az elengedés, hogy ne ez legyen az ember fejében mindig.
legyetek egészségesek, mozogjatok, szerelmeskedjetek és sikerülni fog nektek is!
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!