Halvány 2. csík az is csík? (Wondfo) gyógyszertári vizeletsugaras teszt
Figyelt kérdés
Kérlek ha van itt valaki akkor válaszoljon! Most teszteltem 11 napja késik és halvány a második vonal de látható! nagyon izgulok.Köszönöm a válaszokat2010. jan. 5. 18:09
1/18 anonim válasza:
Most teszteltél először, amióta nem jött meg?
2/18 A kérdező kommentje:
igen először, most is csak azért mert csüt megyek dokihoz és nem is jött már meg 27-én kellett volna. És nem akartam hogy hülyének nézzen ha mondom h nem vollt meg és nem teszteltem. Szted?
2010. jan. 5. 18:14
3/18 anonim válasza:
Megint én. Szabályos amúgy a ciklusod?
4/18 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a tesztet, de ilyenkor már délután is erősebbnek kellene lennie. De a csík, az csík, főleg ha időn belül volt.
5/18 A kérdező kommentje:
Mindíg volt p.é. a doki látta is, csak mindíg 27-én jött meg de az fix volt, ilyen értelemben igen szabályos.
2010. jan. 5. 18:18
6/18 anonim válasza:
Drukkolok. Azért lett volna jó, ha korábban is csináltál volna egyet, hogy össze tudd hasonlítani pár nap múlva őket.
7/18 A kérdező kommentje:
Hát nem merem beleélni magam, de köszönöm a válaszokat majd csütörtökön kiderül. Még nem mondok a páromnak sem semmit.
2010. jan. 5. 18:26
8/18 anonim válasza:
Ismételd meg holnap reggel, akkor biztos erősebb lesz. Megnéztem, 25-ös a teszt, szóval jó.
9/18 anonim válasza:
Lehet, hogy később volt peteérésed, ezért halvány még a teszten a csík. Nekem 14 napot késett és akkor teszteltem halvány pozit. Aztán két nap múlva már erősebb lett a csík.
Ha csütörtökön mész dokihoz, én még azon a reggelen ellőnék egy tesztet. Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!
Üdv, 18 hetes kismama
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2010. jan. 5. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!