Másnak is késik ebben a hónapban?
nekem egyelöre 1 napja késik de még nem tesztelek mert múlt hónapban 5 napot késett, 3dik nap késésnél a tesztem negatív lett és nagyon csalódott voltam:( szerintem most is csak szórakozik a szervezetem, 4dik napja néha nagyon begörcsölök aztán elmúlik. És éjjel szintén ezt csinálja. Nagyon szeretnénk babát, de szerintem most sem jött össze. Remélem neked hamar összejön!:)
22/L
Szia!
Nekem 1 hete késik. Sajna szombaton a dokim csinált tesztet, de az nega lett. Holnap reggel tesztelek újra.
Szia! Nekem végülis nem ebben a hónapban késett, csak ebben a hónapban jött meg (jan. 3-án), pedig dec. 25-re vártam. Tehát 9-10 napot késett.
Én a hatodik napon teszteltem negatívat, ami kicsit elkeserített, de hogy még utána is napokig nem jött meg... hát, kezdtem kicsit beleélni magam. De sajnos, még mielőtt az új tesztet felhasználhattam volna, eldőlt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!