Akinek a digitális clearblue 1-2 hetes terhességet írt ki, megmaradt a babája végül?
Figyelt kérdés
Vagy ez annyira érzékeny, hogy ilyenkor még az sem biztos, hogy megtapad? Sosem volt pontos a ciklusom, május 12-én volt az utolsó menzeszem első napja, szóval hogy nem a hagyományos 28 napos ciklus felénél fogant, az már tuti. :)2014. jún. 27. 09:41
11/19 A kérdező kommentje:
Hát igen... Én pénteken megyek úgy döntöttem. Remélem, jó hîreket mond majd,,, :) és Neked is nagyon drukkolok!! :) majd írd meg, mi volt! :)
2014. jún. 30. 20:11
12/19 anonim válasza:
Köszönöm szépen..én is drukkolok :) én nem erzek allando vizelesi ingert.. vagy ezt nem erzi mindenki aki terhes?
13/19 A kérdező kommentje:
Pont ugyanez van velem! Nem erzek sűrű pisilési ingert... Remélem ez nem jelent rosszat.... Persze igyekszem nem parázni. :))) a barna azóta nem jött vissza.
2014. júl. 4. 11:24
14/19 A kérdező kommentje:
Ja és végül hétfőn megyek, nem ma. :)) hátha többet lát már. :)
2014. júl. 4. 11:25
16/19 A kérdező kommentje:
Szia! :) minden rendben hála az égnek, 18 hetes kismama vagyok!! :) :)
2014. okt. 2. 23:10
17/19 anonim válasza:
Szia!
4. Válaszolód vagyok,ennek nagyon örülök :)
Én is már 22. Hetes vagyok,minden rendben Velünk is hálisten...
Tudni már a picúr nemét?
18/19 A kérdező kommentje:
Dejoo, örülök, hogy Veletek is minden rendben!! :) hát a 12. heti genetikain Dr. Lintner Balázs szerint (Istenhegyi úti klinika) 90%,hogy kislåny, de azért biztosra mèg nem vesszük. :)) nemsokára megint megyünk, aztán reméljük ott már rendesen fog látszódni. :) Nálatok kiderült már a neme? :) pocakod növöget már? :)
2014. okt. 3. 11:50
19/19 anonim válasza:
Nálunk kisfiú lesz :) már 100% azt lehet mondani,4d ultrahangon is voltunk,és megmutatta ott is a kukacát , eltéveszthetetlenül:)
A pocakom már elég szépen gömbölyödik , Neked?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!