Szerintetek van esély a terhességre?
Figyelt kérdés
A barátommal egyik éjszaka lefekudtunk,de gumival vedekeztunk.Reggel mikor felébredtunk feluzgultunk egymasra es vagy 2 percre betette,,gumi nelkul,,
Rogton kivette,mert nem nagyon szeretnenk gumi nelkul szeretkezni.
serintetek van ra esely,hogy az ejszakai szeretkezes utan meg maradt a peniszen sperma?
2014. jún. 24. 20:26
2/5 A kérdező kommentje:
Én is ugy tudom,,vagy legalabb is remelem,,
2014. jún. 24. 20:39
3/5 anonim válasza:
Ha az esti szeretkezés után nem volt mosdóban (értsd pisilni), akkor maradhattak benne spermiumok. Egyébként szerintem nagyon-nagyon kicsi az esélye, de azért legközelebb ne hazardírozzatok vele.
4/5 anonim válasza:
Ha a bőr részen maradt,akkor azok pár óra múlva irreverzibilisen károsodhatnak. Nem hinném,hogy ha a húgycsőbe maradt,akkor az bármi "gondot" okozna. Tehát nincs mitől félned,de azért tényleg ne "kísérletezgessetek" máskor.
5/5 anonim válasza:
elég igénytelenek lehettek, ha annyi nincs bennetek, hogy megmosakodjatok utána... el nem tudom képzelni hogy úgy aludjak el
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!