Lily teszttel teszteltem ma, és a "rendes" helyen csak egy csík volt, de kicsit lejjebb, ahol az alsó, bemártós rész beér a tesztrészre, ott volt még egy. Tapasztalat? Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 08:23
1/9 anonim válasza:
szia!
nekem a Lily mindig ilyen volt...
eddig még soha nem volt jó vége ezeknek a teszteknek!
azóta nem is használok lily-t, mert egy kalap s.zar!!!
vegyél egy másik tesztet!!
sajnálom, hogy ilyen teszteket engednek egyáltalán forgalomba hozni! ja és nehogy medilabot vegyél:D arról se hallottam túl jókat!
sok szerencsét majd írd meg, hogy mi lett a vége!
2/9 anonim válasza:
Nekem sem jött be a Lily teszt. Próbálj másik márkát választani.
3/9 anonim válasza:
Sziasztok ugylátszik én kivétel vagyok nekem babát jelzet.
Nekem bejött a lily teszt én mindig is azt használtam mikor nem voltam terhes 1 csik ha terhes voltam/vagyok 2 csikocskám volt.De csinálj egy másik fajtát is ha tutira akarsz menni.Drukkolok nagyon.
Üdv 33 hetes km.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek: a másik márka totál negatív (ami különösen rossz, mert lombik után vagyok), úgyhogy a Lily "alsó" csíkja nem csík, ezt most megtanultam.
2010. jan. 4. 10:12
5/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy lombik után korán teszteltél?
6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, teljesen szabályosan, beültetés utáni 14. napon teszteltem, nagyon szomorú vagyok :(
2010. jan. 4. 10:57
8/9 anonim válasza:
Szia én dpo 16.napján reggel csináltam egy Gabriel terhességi tesztet,halvány pozitív lett az eredmény. Másnap kiváncsiságból megcsináltam egy Lily terhességi tesztet délutáni vizeletből és ugyan csak halvány pozítiv eredményt kaptam.
9/9 anonim válasza:
14:04-es vagyok azt nég hozzá tenném holnap töltöm be a 8.hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!