Ha volt peteérés és éreztem is, akkor is elképzelhető hogy tüszőrepedés nem volt? Hogy kéne alakulnia a hőmnek? És miért érzem azóta is a hasszurkálást és tompa fájás a hasamban?
LÉGYSZI ÍRJATOK mert nagyon el vagyok keseredve, több hónapi próbálkozás után!
Ha nem lett volna tüszőrepedés még érezhettem a peteérést?
Tünet: néha émelygés és rosszullét, hasfájás, puffadás, székrekedésem is van... Olyan jó lenne ha összejönne végre!!!
Annyit tudok neked segíteni, hogy az elmúlt ciklusom alatt sajnos 3* is jártam nődokinál és minden alkalommal csinált uh-t. Először peteérés tájékán, látta is, hogy készülődik a dolog. Másodszor pé után 1 héttel és látta a sárgatestet a jobb petevezetékben. Megnézte a hőgörbémet is, de azt mondta, hogy az uh-n is jól látszik, hogy volt pém és a görbe is ezt igazolja.
Elméletileg pé után csak akkor marad tartósan fenn a hő, ha van sárgatest, tehát a tüsző megrepedt, ugyanis a hő emelkedéséért felelős hormont(progeszteron) a sárgatest termeli.
Remélem segítettem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!