Cronaldo115 kérdése:
Tegnap szeretkeztünk és nem védekeztünk, ma meg fehér nyúlós, kocsonya szerű folyásom van. Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 15:19
2/7 anonim válasza:
Még soha nem élveztek beléd korábban?
Mert az pont ilyen, amikor beléd élveznek.
A saját izgalmi nedved, folyásod és a partnered ondója keveredik odabent és az csinál ilyen folyást még akár másnap is.
3/7 anonim válasza:
Minden tiszteletem a tiéd, 2. válaszoló.
4/7 anonim válasza:
Vagy lehet a kérdező arra szeretne célozni hogy lehet pont peteérése van és hogy lehet elkapták a jó időpontot, hogy baba legyen a dologból. erre könnyebb válaszolni ha tudjuk hol tartasz ciklusodan.
5/7 anonim válasza:
Pont ilyen a peteérés előtti napon a termékeny típusú nyák is...
Ha tényleg az, akkor babàsodásra jó időpontban voltatok együtt. Szerintem másnap már a távozó ondó és miegymás nem nyúlós, de a termékeny típusú nyàk igen. (Billings módszer)
6/7 A kérdező kommentje:
Elméletileg tegnap volt peteérésem, és eddig még nem volt ilyen folyásom ezért lennék rá kíváncsi.
2014. jún. 18. 19:03
7/7 anonim válasza:
4es vagyok.
nem is muszáj mindig lennie. nekem sem volt mindig. sőt, általában nem volt szúrás szerű érzés...10-ből 2x csak. tehát nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!