Azt hiszem nagy bajban vagyok. Segítenének?
Barátommal több mint két hónapja vagyunk együtt. Es ugye lefekudtunk, de ő rosszul rakta fel az óvszert. Mikor észrevette megfordította. Ez volt kb 3 alkalommal.
Most ott járunk hogy 4 napja késik. De mivel ebben a hónapban szedtem gyógyszert is es sokat stresszeltem ő arra következtet hogy csak késik ezek miatt. De en félek. Lehetséges hogy terhes vagyok?

Benne van a pakliban a terhesség, bár szerintem kevés az esély rá. Ha igen, akkor előváladéktól lehetsz terhes annak ellenére, hogy a gumikat spermaölő hatású anyaggal kenik be.
Ha beteg voltál, akkor persze késhet is a stukád, meg az idegességtől is ingadozik a ciklus, meg még annyi mindentől...
Legbiztosabb, ha veszel egy terhességi tesztet, és a leírása alapján megcsinálod. Meg a gumik használati utasítását sem árt elolvasni, és kicsit gyakorolni vele aktuson kívül. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!