Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki varja vagy nem varja mara?

Ki varja vagy nem varja mara?

Figyelt kérdés
ez az en tortenetem:fogamzasgatlot szedek.viszont marciusba gyogyszer mellett terhes lettem.2 napot kesett akkor teszteltem pozitiv lett vegul nem maradt meg a baba.aprilisba majusba megjott rendesen.utoljara majus 20.an jott meg.viszont junius 9.en egesz nap szurkalt a hasam hol erosebben hol gyengebben,es ez volt meg 10. es 11.en is.amugy most is fogamzasgatlot szedek de felek hogy megint terhes lettem gyogyszer mellett.raadasul furcsa hogy 1 heten belul ketszer volt az hogy eszembe jutott valami gyumolcs es ha nem ehettem meg azonnal akkor ideges lettem meg minden.pedig ilyen nem szokott lenni.mara varom de eddig nem jott meg

#uykiou
2014. jún. 16. 12:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!