Szerintetek lehetett beagyazodas?
Figyelt kérdés
21 eves vagyok, no. Atlag 32-33 napos ciklusaim vannak. A ciklusom 12-ik napjan voltunk egyutt a baratommal, de behatolas nem tortent, viszont osszeert a nemiszervunk. A ciklusom 22-24 napjan volt rozsaszines folyasom, barna nem volt.
Szerintetek ez lehetett beagyazodas? egyeb tunetem nem volt. Se hasszurkalas, sem mellfeszules, semmi.
2014. jún. 14. 09:00
1/3 anonim válasza:
Ezt így nehéz nehéz megmondani. Lehet csak félidő volt. Csinálj majd egy tesztet!
2/3 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esélye. Már eleve a rendkívül hosszú ciklusod miatt is.
3/3 A kérdező kommentje:
most vagyok a ciklus 34 ik napjan. most van bordos verzesem es picit fajdogal a hasam. szerintetek meg fog jonni mostmar?
2014. jún. 14. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!