Jó időben voltunk/vagyunk együtt?
Igen, úgy, ahogy az első írta! :) Szeressétek egymást, ez a legfontosabb!
Mondom ezt úgy, hogy félévig ovuteszteltem, hőmérőztem, állandóan figyeltem a testem, hogy mikor lesz ovu, mikor lesznek koraterhességi tüneteim, stb. Azért se jött össze.
Múlt hónapban elegem lett, mondom majd jön, ha akar, akkor szeretkeztünk párommal, amikor jólesett, nem foglalkoztam a gyerek témával, plusz egy csomó dolgom volt, eljegyzésünk, anyukám esküvője, 2 héten belül.
Láss csodát! Mikor 3 napja késett, elkezdtem gyanakodni... Teszteltem egyet gyorsan (esti vizeletből!) és bivalyerős pozitív lett! :D Most vagyok kb. az 5. héten és szuper minden!
Szóval tényleg nem legenda, hogy amikor nagy ívben teszel az egészre, akkor jön a baba! ;)
Ahogy a második írta, nekünk is akkor jöt össze mikor már feladtam. Szerettük egymást amikor lehetett :)és akartuk :)
Abban a hónaban sikerült is teherbe esnem.
Lehetséges,hogy sikerült. Szorítok és majd írd meg,hogy mi lett az eredmény :)
3-as vagyok:
jaj és a póz nem számít, az ondók akár 5-6 napig is a méhben vannak, szóval ha holnap is lenne ovud akkor is van esély a terhességre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!