Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerinted pozitív vagy csak...

Szerinted pozitív vagy csak szellemcsíkos a tesztem?

Figyelt kérdés
2 nap van a nemvártig, ma este csináltam [link]

2014. jún. 10. 20:44
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Bocs, rosszul linkeltem, ez a tegnapi teszt. Itt a mai [link]
2014. jún. 11. 06:18
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát ezen semmi sincs?
2014. jún. 11. 07:17
 13/21 anonim ***** válasza:
!!!
2014. jún. 11. 07:18
 14/21 anonim ***** válasza:

Ha minden reggel tesztelgetsz csalódni fogsz!

Várj vle 2 napot utána próbálkozz!

2014. jún. 11. 07:25
 15/21 anonim ***** válasza:
2.teszten is látok nagyon halványan egy második csíkot.Szerintem vagy 3-4 napot most már várj.
2014. jún. 11. 07:31
 16/21 anonim ***** válasza:

Èn sajàt tapasztalatom alapjân mondom azt,hogy ezeken semmi nincs vagy csak vmi Száradasi csík!

Jártam így én is,örök tanulság :ha baba van minden teszten ott a csík,és napról napra erősödik!

Olyan nincs,hogy az estin latszik,a reggelin meg semmi.

3 gyermekem van,a harmadiknàl nem vàrt előtt 5nappal lett halvàny pozi a tesztem,ès utana szepen erősödött!

De számtalanszor volt,hogy vmi mintha ott lett volna napokig,de nem erősödött.Ekkor nem is vártam babàt!

(Ès mindig ugyanazt a tesztet használtam )

2014. jún. 11. 08:00
 17/21 anonim ***** válasza:
Ezek a képek alapján csak száradási csíknak gondolom.Azért 2 nap múlva tesztelj újra, ha az is ilyen lesz szerintem nincs baba, viszont ha erősödik az jó jel.
2014. jún. 11. 08:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyetértek a 16.os válaszolóval,hasonló a tapasztalatom , mint Neki.

5 nappal mensi előtt egyértelmű pozi lett a tesztem,persze ez változó,főleg késői peteérés esetén.

Erősödhet még a teszted,de én sem mondanám pozitívnak egyenlőre.

Természetesen drukkolok! 2 nap múlva ismételj,ne naponta,ha meg tudod állni :)

Üdv, egy kismama

2014. jún. 11. 08:45
 19/21 anonim ***** válasza:

Hú, hát a tegnapit halvány pozitívnak mondtam volna, viszont a main nem látszik semmi, szerintem az negatív.

Ennek ellenére lehetsz még terhe csak tényleg várj pár napot és ne tesztelgess minden nap, mert az nem tesz jót senkinek, gondolja arra, hogy mennyi felesleges stresszen mész keresztül! Ha lenne is baba, szerinted jót tesz neki?

Próbálj megnyugodni és legalább 3-4 napig ne csinálj tesztet! Ha terhes vagy, akkor már egyértelmű pozitív lesz, nem kell meresztgetni a szemedet, hogy észrevedd a 2. csíkot!

Egyébként igaz, amit a 16-os válaszoló írt! Ha terhes vagy folyamatosan erősödik, nekem is így volt!

5 hetes km

2014. jún. 11. 08:54
 20/21 anonim ***** válasza:
fotózd le természetes fénynél,élesebb képet készítve!!!!rossz választás a pirosas háttér!
2014. jún. 11. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!