Mit gondoltok? Lehetséges, hogy most hosszabb lesz a luteális szakasz, vagy esetleg nem volt pé?
Eddig a legrövidebb ciklusom (majdnem 1 éve figyelem) 25 nap volt, de általában több. Nekem most úgy tűnik a 12 ciklus napon lehetett ovuláció. Ezek alapján viszont 23-24 nap lesz a ciklusom. (Mivel a 2 szakasz 11 v. 12 napos).
Szia!
Először is köszönöm a választ!
Szerintem egy icipicit tévedsz. Bár igaz, hogy a ciklus 2. fele kb 14 nap hosszú de lehet 1-2 nappal hosszabb vagy rövidebb is, az még belefér. Nekem 11 vagy 12 nap, legalább is eddig ezt hittem a korábbi ciklusaim alapján, most nem tudom, hogy mi van, ezért is kérdezlek titeket.
Nem tudom, hogy elkezdhetem-e inni a palástfüvet?
szerintem még nem volt pé-d, mert a hőd nem ment az alaphő felé.. teljesen egysíkú, de még simán lehet.
Nekem a luteális szakaszom mindig 17 nap. A pozi ovuteszt után napra pontosan 17 napra jön meg, a doki szerint teljesen normális.
Biztos, hogy nem volt pé a 12 nap körül? Nekem sosem emelkedik 36.9 fölé a hőm. Nem úgy van, hogy a pé előtt bármilyen hő lehet, a lényeg hogy pé után emelkedjen néhány tizedet és ne essen vissza?
Nem kötekedni szeretnék, csak a palástfű ivása miatt szeretném tudni.
Szia!
Nekem is anovulációsnak tűnik :(
Én spec egy ilyen hőm és egyéb tünetek alapján is anovulációsban lettem terhes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!