3 napja késik a havim de a tesztem negativ. Lehetek terhes? Vagy mire véljem? Szeretném mar azt a 2 csíkot látni
Ugyanez van velem is, de érzem, hogy fájdogál a hasam alja, úgyhogy valószínűleg reggel ismét véresen ébredek. :(
Amúgy ha nem lesz még halványka pozi se, akkor várj vagy 3 napot, aztán ha még nem jött meg, akkor doki, lehet hormonzavar.
akár terhesség is lehet, de lehet csak szimplán késik... előfordul, a szervezetünk nem gép,hogy mindig atompontos legyen, lehet stresszeltél mostanában,vagy csak a hirtelen meleg kavart be egy kicsit...
reggeliből tesztelj...
Drukkolok és sok sikert kívánok...
Köszönöm! :)
Egyébként lehet, hogy ne középidőben fogant, hanem a ciklusod végefelé. Akkor nem is lesz még pozitív a teszt, csak kb. 1 vagy 2 hét múlva, attól függően, hogy mikor fogant! Drukkolok!
Első voltam
Igazàn? Akkor szerinted ne is csinaljak szerdan tesztet csak a jovő hèten? Mèg mindig nincs semmi.A vàltozàs annyi hogy sok a vizeletem.
Nagyon köszönöm a vàlaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!