Előfordulhat, hogy késik 2 vagy több napot a mensi, aztán megjön, de csak 1 napig van rendesen, aztán a teszt újra és újra negatív, mégis terhes vagyok?
Én már nem hiszek a tesztekben! Többfélét is használtam, de semmi. Pénteken megyek a dokihoz, ott majd kiderül, hogy mi van. Kezdem elveszíteni a reményt... :((
Tüneteim vannak, főleg a hányinger, és az aluszékonyság, de már nem tudom...
Nekem volt, azzal a különbséggel, hogy a reggel megcsinált terhességi teszt délutánra halványan pozitívvá vált, majd rövid igeig volt mensi. Most voltam dokinál, mert azóta rendszeresen 1-2 napos menszeszeim vannak, azok is olyan furcsák. A doki szerint ez valószínűleg a műtétnek köszönhető (2x P3 után), pedig az tavaly novemberben volt...
Szerinetm várj még 1-2 napot, esetleg próbálj újra tesztelni, hátha!
Ha tényleg csak 1 napig volt, akkor símán lehet baba, csak elképzelhető, hogy alacsony a hcg-d, vagy nem akkor volt pé, amikor számoltad. Egy szó mint száz, a helyedben tesztelnék!
Szurkolok nagyon, írd meg légyszi a fejleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!