Tennétek fel olyan teszteket, amire mindenki azt mondta, h. negatív és mégis volt, lett baba?
Nem akarlak elkeseríteni, de ennek a kérésnek semmi értelme. Én teszteltem negatívat, amin semmi nem látszott, de nem raktam fel "szavazásra", mivel egyértelmű volt, hogy nem látszik semmi. De mégis baba volt, mert néhány nap elteltével pozitív lett a teszt. Szóval korán teszteltem. Ez neked miért lenne hasznos? Sokan tesztelnek korán baba reményében. Van akinek később pozi lesz, van akinek nem. Ez nem változtat a tényen, hogy a korai teszt negatívat mutat. És ebbe beletartozik a nagyon-nagyon halvány is. Tudom, hogy milyen rossz várni, de az időt nem lehet sürgetni. Próbáld meg elterelni a figyelmed, így könnyebb várni. Ha belegondolsz, 2-3 hét nem olyan nagy idő, mire érdemleges tesztet csinálhass...
Kívánom, hogy babás légy, ha arra vágysz! :)
azért kértem,mert mindenki negatívnak mondta a tesztemet,pedig én halványan látom a 2.csíkot
ha te látod, akkor hidd el :) én is csak élőben láttam, de ha ez megnyugtat, akkor felteszem ide, hogy milyen volt lefényképezve. Egy nagy semmi, és képről én is negának mondtam volna.. élőben rá lehetett ismerni :D
szóval ezért totál felesleges felrakni a teszted. Nálad jobban úgyse fogja senki se meglátni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!