Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az alacsony progeszteronszint...

Az alacsony progeszteronszint befolyásolja a terhességi teszt eredményét?

Figyelt kérdés

Ma 5. napja hogy késik,eddig 2 terhességi tesztet csináltam de mind a kettő negatív lett :( Ha a progeszteronommal baj van,attól még lehetek terhes csak azért negatív a teszt mert alacsony a progeszteronom?Ilyen esetben nem kellene azonnal orvoshoz menni,hogy ha tényleg baba van akkor ne legyen vetélés?

Bár remélem semmi ilyen bajom nincs csak később fogant.Szerdán csinálok legközelebb tesztet,de ha ezen a héten nem jön meg akkor jövőhéten mindenképp elmegyek dokihoz.

2014. jún. 2. 11:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nekem itt mondogatták,mert tegnapelőtt a terhesség kategóriába írtam ki egy kérdést,hogy ez terhesség lesz e vagy sem,és ott mondták,hogy lehet,hogy progeszteron probléma.De nekem soha ilyen gondom nem volt,orvos erre soha nem vizsgált mert mint mondtam,nem volt vele gondom.Van már egy 1 éves kisfiam,ő rögtön összejött nekünk,tervezett baba volt,meg is tapadt rendesen,rendben kihordtam,a szülés is rendben zajlott le.Azóta is minden rendben volt velem.Szülés után 9 hónapig szedtem fog.gátlót,de miután abba hagytam még volt 2 olyan vérzésem ami természetes vérzés volt,most kellett volna harmadszor megjönnie,de most nem jött.Még most sincs meg,viszont a ma reggeli tesztem is negatív. :(
2014. jún. 3. 09:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha nem jön meg még pár napig, akkor tényleg keress fel orvost. Egyáltalán nem biztos, hogy progeszteronprobléma, de azért egy hormonvizsgálat nem árt, ha készül. Biztos, ami biztos.
2014. jún. 3. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!