Az alacsony progeszteronszint befolyásolja a terhességi teszt eredményét?
Figyelt kérdés
Ma 5. napja hogy késik,eddig 2 terhességi tesztet csináltam de mind a kettő negatív lett :( Ha a progeszteronommal baj van,attól még lehetek terhes csak azért negatív a teszt mert alacsony a progeszteronom?Ilyen esetben nem kellene azonnal orvoshoz menni,hogy ha tényleg baba van akkor ne legyen vetélés?
Bár remélem semmi ilyen bajom nincs csak később fogant.Szerdán csinálok legközelebb tesztet,de ha ezen a héten nem jön meg akkor jövőhéten mindenképp elmegyek dokihoz.
2014. jún. 2. 11:10
11/12 A kérdező kommentje:
Nekem itt mondogatták,mert tegnapelőtt a terhesség kategóriába írtam ki egy kérdést,hogy ez terhesség lesz e vagy sem,és ott mondták,hogy lehet,hogy progeszteron probléma.De nekem soha ilyen gondom nem volt,orvos erre soha nem vizsgált mert mint mondtam,nem volt vele gondom.Van már egy 1 éves kisfiam,ő rögtön összejött nekünk,tervezett baba volt,meg is tapadt rendesen,rendben kihordtam,a szülés is rendben zajlott le.Azóta is minden rendben volt velem.Szülés után 9 hónapig szedtem fog.gátlót,de miután abba hagytam még volt 2 olyan vérzésem ami természetes vérzés volt,most kellett volna harmadszor megjönnie,de most nem jött.Még most sincs meg,viszont a ma reggeli tesztem is negatív. :(
2014. jún. 3. 09:53
12/12 anonim válasza:
Ha nem jön meg még pár napig, akkor tényleg keress fel orvost. Egyáltalán nem biztos, hogy progeszteronprobléma, de azért egy hormonvizsgálat nem árt, ha készül. Biztos, ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!