Mi a véleményetek a barátcserje kapszuláról? Szeretnénk babát és úgy hallottam, hogy ez a kapszula jó hatással van a peteérésre. Herbáriában vagy gyógyszertárban lehet kapni?
Én jó véleménnyel vagyok a Zafír barátcserje kapszuláról. Nekem segített a ciklusom második felét kiegyensúlyozni, ugyanis fő hatása nem a peteérés, hanem a ciklus 2. felében zajló progeszteron-termelés elősegítése, amely a baba megtapadásában segít. Ezen kívül még általános ciklus-reguláló hatása is van. Tehát bármi bajod (sárgatest-elégtelenség, alacsony progeszteron vagy magas prolaktin-szint, túl hosszú vagy túl rövid ciklus stb.) is van a ciklusoddal, elsőként a barátcserjéhez érdemes fordulni. Bioboltokban, herbáriában kapható. Egy dobozban 60 kapszula van, 3000 Ft körül van az ára. Napi adagja 2-3x1. Méred a hődet? Ha még nem, érdemes elkezdeni, mert abból pontosan kiderül, hogy ha valamilyen gond, az pontosan milyen természetű. Ha viszont peteéréssel kapcsolatos a problémád, akkor a cickafarkfű teát javaslom a ciklusod 1. felében fogyasztani. Napi 1 csészében 1 teáskanálnyi teafűvel a menszesz 1. napjától (ha erős a vérzésed, akkor csak a vérzést követően) a peteérésedig.
Mind a barátcserje, mind a cickafarkfű tea időt igényel a hatás kifejtéséhez, legalább 3 egymást követő hónapban fogyaszd, bármelyiket is választod.
Komolyabb gond esetén viszont felesleges ezekkel tölteni az időt, az orvosi segítség hatákonyabb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!