Lesz meg ebbol ovulacio?
2014. máj. 31. 13:14
1/5 anonim válasza:
Ennek a mérésnek igy semmi értelme, nem is méred mninden nap és nem is az egész ciklusban, csak egész ciklusban minden nap mért görbét lehet elemezni és azt is csak a ciklus végén igazán. rendesen mérd mert ez igy telejsen felesleges.
2/5 A kérdező kommentje:
5 honapja merem, de most mar csak a ciklus kozepetol. Addiug minden nap mertem. Most csak az furcsa, hogy ilyen keson lesz.
2014. máj. 31. 13:25
3/5 anonim válasza:
és amikor végig mérted volt ovud?
4/5 A kérdező kommentje:
Ez az elozo honap ahol nem mertem szinten vegig, de a lenyeg latszik. [link]
2014. máj. 31. 13:31
5/5 anonim válasza:
igaza van az elsőnek ez nem görbe. amit utoljára belinkeltél ott se mérted végig, az elején egyáltalán nem mérted 11 napig, utána meg a 20 napból összesen 11 alkalommal mérted. A ciklus elejétől kell mérni mindennap nap ugyan abban az időben, közvetlen ébredés után nyelv alatt.
Itt nagyon jól le van írva, szerintem olvasd át hogy is kell hőmérőzni: [link]
ilyen egy egész hónapban mért hőgörbe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!