11/17 anonim válasza:
Látok rajta egy halvány második csíkot!
Én nem mondanám ezt negatív tesztnek!
Tesztelj 2 nap múlva ismét,akkor már biztosabb lesz!
12/17 anonim válasza:
nem túl vastag a második csík, ha az az?
egyébként egyetértek azzal, hogy emberek full negatív teszteket mondanak pozinak, ez meg azért nem egyértelmű. bár ez szerintem abból adódik, hogy: ugye terhes vagyok? és az ugye negatív? mondatok elég hatást gyakorolnak a válaszadókra:D
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kb. 2-3 napja késik, de nálam ez nem mérvadó, volt, hogy 3-4 hetet is csúszott. Azért csináltam tesztet, mert elég sokat van hányingerem, meg húz a méhem, picit fáj a mellem. Van 2 gyerekem, tudom, miket kell figyelni. De nem lenne jó, ha ez majd pozi lenne, mert akkor nagy valószínűséggel méhen kívüli, ugynanis le vagyok kötve...
2014. máj. 30. 23:08
14/17 anonim válasza:
En is latom a masodik csikot. :S
Tesomnak egy het keses utan volt ilyen halvany a tesztje. Most 27 hetes.
Szerintem ismeteld meg.
Azert az tenyleg durva fulk negativhoz oda irjak sokan h ott a csik, pedig nincs. Ezen meg latszik h van masodik csik, halvanyan de egyertelmuen ott van.
15/17 anonim válasza:
Lehet, hogy buta kérdés, úgyhogy vállalom az lehülyézest, de ha el vagy kötve, hogy termékenyül meg a petesejted??
16/17 A kérdező kommentje:
Nos, ez egy remek kérdés, elvileg sehogy. De a természet produkál érdekességeket, ezért 2%az esely a terhességre. Regenerálódhat vagy csoda történhet :-) Megcsináltam a másik tesztet, kb. ugyanolyan, de talán halványabb, remélem, csak száradási csík.
2014. máj. 31. 13:05
17/17 anonim válasza:
Értem. Ezt eddig nem tudtam, köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!