Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehet barátnőm többi lent?

Terhes lehet barátnőm többi lent?

Figyelt kérdés
most volt 1. alkalom hogy szexeltünk. ő 15 én 18 éves. az óvszer le csuszott a péniszemről és nem vettük észre, bent maradt a hüvelyébe és utána húztuk ki... nem lehetett valami szivárgás ami belé jutott vagy ilyesmi? nem lehet majd terhes ettől? értelmes válaszokat kérünk, előre is köszönöm!!!!!

2014. máj. 30. 19:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Vény nélkül? Mo-n? Na, az a patikus is az engedélyével játszik!

Nem akar menni? Abortuszra majd szívesen megy?

Egyébként nem vizsgálják meg hozzá. Csak a pofikáját kell megmutatnia.

De ha fél, intézd te! Hivatalosan férfi TAJ számra is felírhatják. Vagy kérj szívességet egy korodbeli barátnődtől, hogy kísérjen el, mintha nem a 15 éves, hanem ő lenne a barátnőd!

2014. máj. 30. 20:28
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ügyeletről még nem hallottál?
2014. máj. 30. 20:28
 13/24 anonim ***** válasza:
Az ügyeleten adnak, ha jól tudom. De pl. nálunk a mentőállomáson is.
2014. máj. 30. 21:06
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy 18 éves fiú nem lehet ennyire sötét :DDD

Persze,hogy lehet terhes,könnyen ki csoroghatott belőle a cuccos. De te jó isten, miközben húzod ki a farkad a kislányból közbe fogd meg az óvszert,és lehetőleg akkor húzd ki amikor még kicsit merev,ne akkor amikor már össze van szakadva és hót plöttyett.

A kórházakban létezik olyan , hogy ügyelet, bármilyen hihetetlen oda hétvégén is lehet menni ,sőt karácsonykor is 0-24ben. Bár nem vagyok biztos, hogy kiadják egy 15 évesnek,de pasinak még annyira sem,mert feltesznek előtte egy csomó kérdést a lánynak aki kikéri. Vigyetek magatokkal taj kártyát mindenképpen.

Ha már 15 évessel kamatyolsz,neked legyen eszed,és ne égesd a korosztályunkat !!!

19/L

2014. máj. 30. 21:27
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha nagyon szépen,kedvesen és aranyosan kéri(nem úgy mint egy algopirint),nagy eséllyel kiadják vény nélkül a gyógyszertárba. :)
2014. máj. 30. 21:29
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

NEM adjuk ki vény nélkül!!

Egy patikus

2014. máj. 30. 22:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes példa vagytok arra, hogy miért nem kéne főnöknek zexelni. Jobb, ha majd felnőttként csináljátok újra.

Az alap dolgokkal sem vagy tisztában! A szex nemcsak az élvezésről szól, hanem arról, hogy kisbaba szülessen.

És egy 15 éves kis kamaszlanynak túl korai a szexuális élet!! Sem pszichológiailag, sem pszichoszexuálisan nem érett rá! És egy esemény utáni tabletta simán hazavágja egy felnőtt nő szervezetét is, pláne egy fejlődésben lévi GYEREK szervezetét.

Ne szexeljetek, legyszives!

2014. máj. 31. 06:34
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Még annyit hogy láttam, egy patikus is hozzászólt.Ahhoz fűzném hozzá,hogy a barátnőm is vény nélkül kapott,igaz a 3.gyógyszertárban adták csak ki neki,a városunkban mondjuk nincs is több,szóval jól járt:) Nekem meg az elsőbe amibe bementem kiadták.Egyébként abban lehet az igazság,hogy pl ahol én vettem az eseményutánit,mindig abban a patikában vásárolok.Tehát nem egy ismeretlen tini ment be kérni,vagy nem tudom.Biztosan egy pesti,vagy debreceni gyógyszertárban nem adják ki olyan könnyen,mert ott rengeteg ember megfordul,nem is emlékeznek senkire hogy látásból ismernék,ott nem kockáztathatnak.De amúgy azt is hallottam,hogy van a gyógyszertárban előre megírt recept(persze ha kiadják már ne válogasson az ember),meg a doki is közvetlen kapcsolatban van a patikával.1telefon és íródik a recept,vagy gondolom.:)Jó,nem arra kell számítani hogy kiadják,de egyáltalán nem felesleges. 24l
2014. máj. 31. 07:16
 19/24 anonim ***** válasza:
valahol tényleg kiadják vény nélkül, nekem is kiadták anno anélkül, bár látszott hogy nem szívesen
2014. máj. 31. 14:43
 20/24 04-71 válasza:
0%
Menj 0-24 patjkaba es vegyel egy tesztet. Ha pozitiv akk gyorsan esemeny utani!
2014. máj. 31. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!