Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérdés, terhes vagyok?

Kiss Lara kérdése:

Kérdés, terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretném ha valaki segítene nekem egy kérdésben! Barátommal rég óta szeretnénk babát, eddig stabilan 10. -én megbetegedtem, utána hónapban 20. -a fele, most ebben a hónapban nem betegedtem meg, mellem feszül, de semmi tünet. Csináltam az elején,1 csík és egy halvány volt, tegnap előtt csináltattam egy csík volt, de ma is csináltatok. Szerintetek esélyes hogy babát várok? Köszönöm L.22

2014. máj. 30. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell folyton tesztelgetni. Mikor kellett volna megjönnie? Ha kimarad egy pár napot reggeli első vizeletből tesztelj. Ha 2 csík még ha halvány is terhes vagy. Ha csak 1, akkor nem.
2014. máj. 30. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi van?

Ma teszteltél vagy nem?

2014. máj. 30. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Először is a ciklust nem naptári dátumhoz számnoljuk, hanem saját magadhoz. Tehát nem azt kell nézni, hogy ha január 10-én jött meg, akkor a következőnek is pont február 10-én kell megjönnie. Azt kell figyelned, hogy menzi eslő napjától a következő menzi első napjáig hány nap van. És ahhor mérten kell számolni. Így sokkal könnyebben be tudod saccolni, hogy mikor kéne megjönnie vagy hogy pontosan hány napot késik.
2014. máj. 30. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Megbetegedtél? Magyarul menstruáltál? Az nem betegség. Hány napos a ciklusod? Azt ugye tudod, hogy nem a naptár alapján kell számolni?
2014. máj. 31. 10:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen tudom,hogy nem naptárhoz kell néznem!

20.-án kellett volna megbetegednem,de semmi!

Néha vannak görcseim,mintha Úr Isten most megbetegedek,aztán elmúlik...a mellem is érzékeny...de nem akarom beleélni magam,mert akkor újra csalódók...Nem..nem csináltam azóta tesztet,tegnap előtt csináltam akkor 1 csík volt...lehet korán csináltam! Vagy már nemtudom mit gondoljak..:(

2014. máj. 31. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha 20-án kellett volna, akkor már bőven ki kéne mutatnia, hiszen az már 10 napos késés. Ha nem mutatja ki, keress fel orvost, mert lehet, hogy pl. hormonbaj van.
2014. máj. 31. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!