Menstruáció után 2 nappal teherbe lehet esni? FONTOS
Figyelt kérdés
Miután elmúlt a mensim 2 nappal együtt voltunk a párommal, óvszerrel védekeztünk de az aktus során elszakadt. Nem vettem be 72órás tablettát, mert úgy tudom hogy menstruáció után nem lehet teherbeesni, ugyanis akkor nincs peteérésem... Viszont most itt állok a következő menstruáció várható napján, és nem jött meg. Nagyon megvagyok ijedve, az alhasam feszes és szúr, és ez előtt egy héttel 3-4 napig tartó barnás vérzésem volt... ugye nem vagyok terhes??2014. máj. 30. 13:33
11/13 A kérdező kommentje:
8. válaszoló,attól függetlenül hogy termékeny időszak van,avagy sem, midnig használunk óvszert, ugyanis úgy vagyunk vele hogy inkább a gumi, mint a megszakítás, mert elég illúzióromboló, hogy mielőtt elmenne gyorsan ki kell vennie, vagy hogy azon stresszeljen végig h mikor megy el. Tablettát azért nem szedek,mert sajnos fél éve úgy alakult hogy elköltöztünk,és csak heti 1x tudunk találkozni, és ez a heti egy alkalom miatt nem akarom bombázni a szervezetem hormonokkal:(.... nyár végén összeköltözünk és majd onnantól tabi lesz. Köszönöm szépen a válaszokat, remélem nagyon hogy megjön:(..
2014. máj. 30. 14:38
12/13 anonim válasza:
Drága kérdező!
Ezért kellett volna gumiszakadásnál esemény utánit íratni. És akkor most nem kéne stresszelned, esetleg ha terhes vagy, akkor ez megelőzhető lett volna.
És ne a csodában reménykedj, hogy megjön vagy nem jön, hanem csinálj tesztet egyik reggel!
13/13 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, én simán teherbe estem, úgy, hogy épp megvolt a menzeszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!