Babaprojekt kételyek?
Előre megmondom,hogyha most vállaltok,abból semmi jó nem jön ki.
Ugyanis amíg kételyei vannak(főleg egy nőnek),addig semmit sem szabad vállalnia.Főleg nem egy életért való felelősséget!Ugyanis te sem egy játékbabát szülnél,akit bármikor kikapcsolhatsz,félredobhatsz,hanem egy IGAZI,kicsi emberi lényt!Egy élő babát!
Őt gondozni,szeretni,tisztelni,becsülni,ápolni kell!Ez felelősséggel jár.Akinek kételyei vannak,az nem lesz jó szülő,ezt garantálni tudom.Lehet,hogy szülés utáni depresszióba esel,és akkor ugyan mit kezdessz a gyerekeddel?
Ne azért szülj,hogy aztán te is elmondhasd magadról,hogy "hééé,gyerekem van,ezt nézzétek!"!
CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AKKOR SZÜLJ,HA KÉSZEN ÁLLSZ RÁ!Máskülönben problémák lesznek.Tehernek fogod érezni a gyereket.
1-2 évet tudsz halasztani még,nem?
a kételyek gyengíteni fogják az erőt amikor erősnek kell majd lenni.
kételyek mellett én nem vállaltam soha babát.
*szóval amikor minden idegszálad kivan, vagy reménytelenség környékez sokszor az fog erőt adni, hogy de mennyire akartad, mennyire vártad már.
(csak gondoltam jobban kifejtem előző válaszom)
Igen, normális!
Van aki kimondja, hogy kételyei vannak, és van,aki nem mondja ki!
Ezt a kifejezést pedig, hogy "babaprojekt" szerintem felejtsd el. Arra utal, hogy előre megtervezed és kiszámítod minden egyes lépését, egy olyan dolognak, amibe sajnos sok-sok véletlen is közbejátszhat, amiket nem tudsz előre megtervezni!
Tedd mérlegre ezeket! Hiszen a gyermekvállalással nem fog mindig minden úgy alakulni, ahogyan eltervezted! És ezeket a nem tervszerű véletleneket kell jól kezelni ahhoz, hogy talpon maradjatok, mint pár és mint család!
Ha bizonytalan vagy (akármi miatt is legyen a bizonytalanság), akkor elsőként a férjeddel beszéld meg, hiszen vele közösen fogjátok ezt végigcsinálni!
És még egyszer mondom, ez teljesen normális, hogy bizonytalan az ember nagy változások előtt!
A ketely nem baj, en sem voltam biztos az elsoben, mert nem tudtam milyen lesz. Es jo lett, pedig nem is igazan akartam, sot meg terhesen is csak furcsa volt az egesz helyzet. Nem tudtam, hogy csoda tortenik velem. Pedig mar 31 eves voltam. Most mar a 4et varom, pedig sosem voltam igazi anyatipus.
Szerintem ne gondolkozz, a gondolkodas a tett halala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!